Kattmördare outad på internet

Jag har suttit och läst kattmördarens egna ord där han berättade i detalj om hur han gick tillväga när han mördat försvarslösa katter. Han njöt av att känna makten, att "få bestämma över liv och död". Han idoliserar kända seriemördare som t ex Ted Bundy och skriver även i en tråd på ett forum att han fantiserat om att våldta och mörda kvinnor. Den här jävla riksidioten förtjänar ett straff som inte är tillåtet i Sverige.

Man vill ju ogärna uppmana till nåt, men nu när den här killens namn och bild cirkulerar på internet så kan man ju bara hoppas att han får en present i form av en "colombian necktie" eller dylik behandling. För den som undrar så är colombian necktie (eller colombiansk slips) en avrättningsmetod som går ut på att offrets hals snittas och tungan dras ut genom det öppna såret.



Kattmördaren från Lerum är en dålig ursäkt till människa. Ett skadedjur som borde låsas in för gott innan han hinner ge sig på människor och skriva in sig i historieböckerna som nästa stora svenska seriemördare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0