Pasta med räkorSpenatfettucine, röd paprika, räkor, crème fraîche, grädde, curry och mango chutney.


Det här slängde jag ihop till middag förra söndagen. Vad ska man hitta på idag?

Cobra Skulls - Honorary Discharge Under the Influence

Jag hade hoppats på att nya Cobra Skulls-skivan skulle ha trillat ner i brevlådan idag. Men det hände aldrig. Tålamod, tålamod.
Så länge lyssnar jag på den oerhört svängiga basgången i "Honorary Discharge Under the Influence" från deras nya platta "American Rubicon" som släpptes 14 Juli.Kan inte riktigt vänta längre. Nu håller jag tummarna för att skivan kommer imorgon!

Green Day - Kändisstatus berättigar stöld?

Green Day tycks komma undan med det gång på gång. Låtstölder. Visst kan två låtar påminna om varandra av en ren slump. Men i Green Days fall är det så uppenbara plagiat att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen. Anledning att de kommer undan med det skulle kunna vara att banden de snor av inte har samma status som de själva. Detta har pågått under en längre tid, men på senaste skivan (21st Century Breakdown) har Green Day till och med vågat sig på att sno från ett så pass stort band som The Hives. 

Martin Carlsson på Expressen förtjänar ett nackskott för att i sin recension av Green Days senaste platta ha jämfört dom med Beatles. Jag drar hellre paraleller till Lasse-Maja. Det återstår att se hur länge Green Days omvända Robin Hood-saga får fortsätta...

RSS 2.0