Lucero - Mom

En av mina favoritlåtar från 2009. Från Lucero's skiva 1372 Overton Park.
Så avskalad och lågmäld.


cyanide and happiness


Skivåret 2009

Då har det blivit dags att sammanfatta skivåret 2LAX9. Det är tufft att komma ihåg exakt alla skivor som släpptes under årets gång så jag ber om ursäkt i förväg i fall jag har glömt nån. Fast om så är fallet får skivan skylla sig själv för att inte ha lyckats göra ett tillräckligt stort intryck på mig.


















Jag kommer fram till att det var ett riktigt trevligt skivår när jag tänker tillbaka på det. Många bra släpp men om jag måste höja upp några över mängden så har höjdpunkterna varit Broadway Calls, Cobra Skulls, Dead To Me, Polar Bear Club och Lucero. Nu ser jag fram emot ett fantastiskt 2010 med släpp från många av mina favoritband. Håller också tummarna för efterföljande europaturnéer med visiter i Hufvudstaden.

Skivsläpp 2010 som jag ser fram emot mest.

Against Me! - White Crosses (Datum ej fastställt)
The Gaslight Anthem - American Slang (15 Juni)
Alkaline Trio - This Addiction (23 Februari)
Rocky Votolato - True Devotion (Datum ej fastställt)
Social Distortion - Untitled (Datum ej fastställt)



Diamond Rings

Jag har inte uppdaterat bloggen det här decenniet. Men jag upptäckte nyss att Fake Problems gjort en video till låten "Diamond Rings". Hur kunde jag ha missat detta? Min favoritlåt från deras senaste platta "It's Great To Be Alive". Detta måste ju naturligtvis firas med ett blogginlägg!



RSS 2.0