Fake Problems - Songs For Teenagers (akustisk version)

Fake Problems framför en annorlunda akustisk version av "Songs For Teenagers" från nya skivan Real Ghosts Caught On Tape som släpptes i måndags. Man måste älska det här.



The Gaslight Anthem - Angry Johnny and the Radio (live)

När jag kollar på det här så ryser jag och längtar till spelningen på Debaser 31 Oktober. Fy fan va bra det här är!


The Lawrence Arms - The Devil's Takin' Names

Här har vi en "klassiker" (lite vågat att kalla en låt från 2006 för en klassiker kanske?)


Nytt från Smoke Or Fire och None More Black

Ännu fler intressanta skivsläpp att tillskriva 2010. Bostonbandet Smoke Or Fire släpper sitt nya album The Speakeasy den 9 november på Fat Wreck Chords. Den 26 oktober släpper också None More Black fullängdaren Icons på samma label.






Nytt från The Sainte Catherines

År 2010 fortsätter att bjuda på spännande releaser. De kanadensiska punkarna The Sainte Catherines från Montreal släpper 26 oktober skivan Fire Works på Anchorless Records. Förutom en fyndig skivtitel med medveten särskrivning hoppas jag på ett riktigt bra album. Senast vi fick en fullängdare från bandet var 2006 då de släppte Dancing For Decadence på Fat Wreck Chords.




The Sainte Catherines gör punkrock som borde falla i smaken för den som är ett fan av The Lawrence Arms, The Flatliners eller Against Me!

Nedan har ni ett smakprov från kommande skivan i form av öppningsspåret We Used To Be In Love.
Lyssna!


Against Me! - Pints of Guinness Make You Strong (video)




2010-08-26. Against Me! framför en akustisk version av Pints of Guinness Make You Strong på Banquet Records i Kingston, England.

 


Fake Problems - Songs For Teenagers

Bjuder på låten "Songs For Teenagers" från kommande plattan Real Ghosts Caught On Tape som släpps 21 september. Jag hoppas att det här bandet kan få ett litet breakthrough med här albumet. Det förtjänar dom. 



Against Me! till Debaser Slussen 11 November.

Som jag hoppades på i ett tidigare inlägg så kommer nu äntligen Against Me! till Stockholm. I november spelar de på Debaser Slussen tillsammans med brittiska Crazy Arm (http://www.myspace.com/crazyarm) som agerar förband. Favorit i repris från spelningen i samma lokal från 2007? Nu kommer Against Me! med ett nytt album i bagaget, som förhoppningsvis gör sig bättre live än på skiva, men framförallt hoppas jag få höra alla gamla klassiker som jag nött rejält genom åren.


Tom Gabel, Alf och nye trummisen George Rebelo.

Det ser ut att bli en riktigt bra konserthöst. Tidigare har jag skrivit om att The Gaslight Anthem spelar på Debaser Slussen (nu flyttat till Debaser Medis) i slutet av oktober. För den spelningen är nu två förband utannonserade. The Sharks (UK) och Chuck Ragan (från Hot Water Music) som då förmodligen gör ett akustiskt set av sin punkiga country/folk.

Och när sedan vintern börjar bita i december så blir det till att avnjuta The Tallest Man On Earth på Södra Teatern. Good times!

RSS 2.0